Over mij

Ik ben Kayleigh Vossen, 26 jaar en in juni 2022 studeerde ik af aan de Hogeschool Inholland in de opleiding Informatica. Voor ik aan Informatica begon heb ik twee hele andere studies gedaan namelijk: Pedagogiek & Modemanagement. Hoewel beide studies enorm leerzaam waren, kon ik er mijn draai niet vinden en toen liep ik toevallig tegen Informatica aan. Ondanks dat ik geen technische achtergrond had, voelde het direct goed en besloot ik ervoor te gaan.

Omdat veel studiegenoten al wel ervaring hadden, liep ik voor mijn gevoel enorm achter in het vak. Het duurde even voor ik alle taal bij kon houden en begrijpen maar inmiddels denk ik dat mijn brede achtergrond mij een betere IT-er maakt. Zo heb ik sterke communicatieve vaardigheden en pak ik, door mijn initiele onzekerheid, projecten altijd grondig aan.

Tijdens mijn studie ben ik ook erg actief geweest binnen mijn domein, zo heb ik 3 jaar deel uitgemaakt van het bestuur van studievereniging Lepidoptera en heb ik twee jaar mijn vereniging vertegenwoordigd in het bestuur van de introductieweek van Haarlem. In deze periode heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om mensen iets te geven waar ze écht beter van worden en daar begon het verhaal van Deverse.

Met Deverse wil ik technologie gebruiken om mensen ondersteuning en oplossingen te bieden. Voor nu zal dat zijn via freelance services maar in de toekomst hoop ik ook mijn eigen software uit te brengen die echt de levenskwaliteit van gebruikers kan verbeteren. Ik heb hier al wel wat ideeën voor maar die blijven nog even geheim tot ze goed zijn uitgewerkt.

Vaardigheden

HTML5/CSS3
Javascript/jQuery/TypeScript
PHP
NodeJS
MySQL
UI/UX
Adobe XD
Axure RP
Research & Analytics