Support

Werkt het internet niet meer, of begrijpen jij en software elkaar niet? Technische problemen kunnen kostbare tijd opsprokkelen, daarom biedt Deverse voordelige IT-support aan. Deverse spreekt zowel computer- als mensentaal en kan u daarmee de juiste ondersteuning bieden. Zo werkt IT voor u en kunt u zich gewoon bezighouden met de belangrijkere zaken.

Research

Meten is weten, en Deverse snapt hoe belangrijk het is dat alle bedrijfsprocessen optimaal presteren. Denkt u erover nieuwe software of hardware te implementeren? Werkt uw product wel zoals u en uw gebruikers willen? Bij Deverse krijgt u alle antwoorden die u nodig heeft. Met 5 jaar aan onderzoekservaring kunt u rekenen op een rapport dat goed onderbouwd en duidelijk geschreven is.

UX Design

Een goed UX/UI design kan niet missen wanneer u een waardevol product wilt creëren. Bij Deverse kunt u het volledige ontwerpproces aan ons overlaten maar u kunt ook een bestaand design laten optimaliseren. Met gespecialiseerde kennis kunt u er zeker van zijn dat u een design krijgt dat bij u en uw gebruikers past.

Development

Heeft u een prachtig design voor uw project maar geen manier om dit te bouwen? Kies dan voor Deverse als ontwikkelaar van uw project. Naast evaring in diverse programmeertalen, biedt Deverse bij deze dienst ook een gratis UX consult aan. Dan weet u zeker dat het eindresultaat zal aansluiten bij de ervaring die u uw gebruikers wilt bieden.